Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Fremtidens Historie

april 10, 2017 @ 08:00 - april 12, 2017 @ 17:00

Produsert av Mine Nilay Yalcin

Premiere Oslo April 2017

Produsert av Oslo Teatersenter og Kompani kWh

I stykket møter vi noen skuespillere som ønsker å fortelle sin ide om hvordan fremtiden ser ut i Europa. De skaper karakteren HENNE som er Taxi sjåfør, et helt alminnelig menneske. Gjennom dette helt alminnelige mennesket tegnes et dystert bilde av Europa opp og vi møter oss selv i døra gang etter gang. Dette helt alminnelige mennesket er en refleksjon av oss alle og vi må gå i oss selv når vi blir konfrontert med de store problemstillingene stykket tar opp.  (Markedsliberalisme, flyktningkrise, klimakrise, medmenneskelighet, kunst og kultur, enkeltmenneskenes liv, felleskapet, pengejag, stjernejag, karriere, skjønnhet, makt, undertrykkelse og mye mer).

Taxi-sjåføren HENNE kjører rundt i gatene og møter businessfolk, politikere, kunstnere og uteliggere som utfordrer HENNE på mange plan, men klarer HENNE å ta riktige valg? 

Skuespillerne prøver til slutt å finne en avslutning på Fremtidens historie, men har fremtiden noen avslutning? Hvordan finne avslutningen til denne historien i et Europa som er i så stor endring? 

Fremtidens historie er en ærlig og direkte forestilling som speiler dagens Europa; landegrenser, politikk, utvikling og mennesker. Ingen slipper unna, dobbeltmoralen blir satt grundig på prøve i dette stykket. 

Regi: Mine Nilay Yalcin 

Tekst: Christian Lollike

Skuespillere: Preben Liland Madsen, Christian Grøver Bendiksen, Caroline Karlsen, Camilla Dahl Johansen, Ragnhild Blomstrøm, Martine Onstad, Olav Kåre Dønheim, Telma Bekken Lindberg og Margarita Holm

Foto: Maren Moen Blomstereng

Detaljer

Start:
april 10, 2017 @ 08:00
Slutt:
april 12, 2017 @ 17:00

Sted

Oslo