Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Asfaltpuls – paranoia som faen i solnedgang

desember 1, 2023 @ 00:00

”Jeg ropte. Ingen kom”. Slik starter forestillingen Asfaltpuls- paranoia som faen i solnedgang, som er en rekonstruert oppfatning av en virkelighet i en storby. En tilværelse hvor en er distansert fra sine omgivelser, fordi en ikke kjenner seg igjen, ikke føler seg som en del av det som er rundt en. 

I forestillingen møter vi 5 karakterer som på hvert sitt vis opplever frakobling til byen sin. En følelse av ensomhet griper rundt hele stykket og temaer som kjærlighet, vold i hjemmet, skjønnhetstyrrani og ensomhet blir illustrert av skuespillerne gjennom fysiske koreografier og tekstbolker. 

Vi møter en ”identisk” gruppe med mennesker, som følger et stereotypisk røft ungdomssignalement- men som gjennom forestillingen brekkes opp og slipper frem identiteten og de personlige historiene til hver enkelt i den tilsynelatende like gruppen mennesker. 

Asfaltpuls- paranoia som faen i solnedgang ble oppført i Oslo i 2018 og ble spilt på gata på 37 Steder på Østkanten. Forestillingen hadde som mål å møte ungdom der ungdom er, på sentre, skoler, torg osv. Forestillingen høstet gode anmeldelser, fikk overveldende respons fra ungdommen og hadde over 2500 publikummere i løpet turneen sin. Forestillingen har vært på Turné i DKS Møre og Romsdal   2022 og DKS Viken 2022. 

Regi og konsept: Mine Nilay Yalcin

Med tekster av: M.H.Hallum 

Skuespillere: Hina Zaidi/Mine Nilay Yalcin, Taro Vestøl Cooper, Sadiiq Jdid/Guillermo John Magno, Jahanger Ali og Junaid Khan. 

Produsent: Mine Nilay Yalcin  

Foto: Maren Moen Blomstereng

Detaljer

Dato:
desember 1, 2023
Tid
00:00

Arrangør

Mine Nilay Produksjoner
Epost
post@minenilay.no